10 leuke schoen cadeau tips!

10 leuke schoen cadeau tips!

Het is bijna zover en voor je het weet maken Sinterklaas en zijn pieten hun intrede weer in Nederland. En dat betekent ouders.. showtime! Er moeten cadeautjes schoencadeautjes komen. En om jullie een beetje op weg te helpen ben ik hier. Geen paniek alles komt goed. Vandaag deel ik 10 leuke schoencadeautjes.

Mijn cadeautjes heb ik allemaal al in huis, en dat is gelijk mijn eerste tip! Zorg dat je alles in huis hebt. Tijdens de intocht bedenken heel veel ouders zich ineens.. Shit! Vanavond mogen de kinderen van Sinterklaas hun schoen zetten. De winkels lopen vol, alles word uit de handen getrokken en er word ruzie gemaakt over de laatste chocoladeletter M. Mijn niet gezien, terwijl deze ouders lopen te zwoegen in de drukke winkels deze mama zit dan allang weer lekker thuis.

1 Lekkers

Lekkers is altijd leuk. Er hoeft niet altijd een mega cadeau in de schoen vind ik. Als je kind vaker de schoen mag zetten is een beetje variatie altijd leuk. En daarbij komt dat je er iets heel leuks van kunt maken. Een spoor met pepernoten naar de schoorsteen of andere route die de pieten moeten afleggen in jullie huis. Je kan er van alles leuks mee bedenken.

2 Een verlanglijstje starterspack

Een schrift, speelgoedboek en leuke pennen. Het is tijd voor het maken van een verlanglijstje.

3 Bouwpakketje

Je vind tegenwoordig allemaal leuke bouwpakketjes in de winkel. Van beesten, huisjes of voertuigen. De zijn te koop voor leuke aantrekkelijke prijsjes en naar mijn idee het perfecte cadeau. Na het uitpakken kunnen ze direct aan de slag.

5 Knutselspullen

Net als hierboven, het is leuk als kinderen er direct iets mee kunnen. Een kleurboek van sinterklaas met mooie nieuwe stiften, stickerboek of een leuke sinterklaas knutsel de winkels liggen er vol mee.

6 Speurtocht

Leg een kleine speurtocht klaar door huis met als einde een leuk klein cadeautje. Met allemaal opdrachten moeten ze opzoek naar waar de piet het cadeautje heeft achtergelaten. Die gekke pieten kunnen het ook niet allemaal goed doen natuurlijk.

7 Iets om te doen

Kinderen vinden het geweldig om bezig te zijn of om erop uit te gaan. Een leuk gedicht met daarin wat jullie gaan doen werkt altijd goed. Het bos in om pepernoten te zoeken of naar een leuke grote speeltuin.

8 Spel

Misschien wouden jullie al een hele tijd twister hebben. Dan is dit een leuk cadeau voor iedereen. 1 groot cadeau voor het hele gezin en dan in elke schoen een chocoladeletter.

9 Kleine cadeautjes

Bij alle speelgoedwinkels heb je altijd van die kleine troep dingetjes. Een potje met slijm, leuke sleutelhangers enzovoort. Wij vinden het rotzooi maar kinderen hebben er heel veel plezier van.

10 Verlanglijstje

Het makkelijkste is natuurlijk iets van het verlanglijstje.

Hoe doen jullie dit altijd? Kleine of grote cadeaus in de schoen? Vond je deze blog leuk en wil je me verder volgen? Dat kan! Je kunt me vinden op Instagram en Facebook.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *