Nieuw upload schema!

Nieuw upload schema!

Hey lieve allemaal,

Zoals jullie hebben gemerkt was het de laatste tijd wat stiller op de blog. Op Instagram gaf ik al aan dat ik even wat tijd nodig had voor mijn gezin en mezelf. Gewoon even niets moeten.

Maar ik ben weer terug van weggeweest, nu moet ik natuurlijk niet zo dramatisch doen. Het lijkt nu net of ik 6 jaar ben wezen backpacken in New Zeeland maar ik heb gewoon 2 weken wat minder gepost als dat jullie van mij gewend zijn. Op maandag, woensdag en vrijdag kwamen er elke week blogs online. Ik heb voor nu besloten dat ik dit ga veranderen naar Maandag en Donderdag.

Dus vanaf nu elke Maandag en Donderdag een nieuwe blog om 06:00 uur online. Geen vaste blog op een specifieke dag maar gewoon de blogs die jullie van mij gewend zijn.

Hebben jullie nog leuke voorstellen voor blogs die jullie graag zouden willen lezen?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *