Voorbereidingen en kosten voor Mart zijn 2e verjaardag!

Voorbereidingen en kosten voor Mart zijn 2e verjaardag!

De voorbereidingen voor Mart zijn verjaardag zijn zeker al dik 3 maanden bezig. Ik hou ervan om alles uit te denken en om alles in thuis handen te hebben, zodat ik daar niet over in hoef te zitten. En ja ik kan over zoiets inzitten haha. Dus ben jij net zo’n aagje als mij? in deze blog neem ik je mee in het thema, voorbereidingen en kosten voor Mart zijn tweede verjaardag.

Voor het hele plaatje, Mart is 10 oktober jarig en wordt dan alweer 2 jaar oud. Pff ik moet er niet te lang over nadenken want dan kan ik wel janken. Mijn kleine baby die al 2 wordt.. Voor zijn tweede verjaardag zat ik te twijfelen tussen 2 thema’s namelijk voertuigen of het thema jungle. Uiteindelijk is de laatste hem geworden thema jungle! Waarom? Geen idee, ik moest gewoon een keuze maken.

Ik vind het leuk om de boel leuk te versieren en neem deze taak dan ook zeker serieus. Ik heb mezelf benoemd tot hoofd decoratie en ben opzoek gegaan naar leuke versiering. Mijn zoektocht begon al 3 maanden terug, zodat ome Ali genoeg tijd had om het deze kant op te sturen.

Ik ben van plan een ballonnen boog te maken, serieus Petronella? Jep ik heb dacht bedacht en dan moet het er ook komen ook. Dus een aantal ballonnen moesten worden ingeslagen.

60x groene ballonnen                   €4,56

20x gouden ballonnen                  €1,90

20x lichtgroene ballonnen           €1,24

10x parelmoer ballonnen             €0,62

Voor het maken van een ballonnen slinger heb ik een handig ding besteld. Met dit ding word het makkelijker zeggen ze.

Ballon keten                                    €0,73

Verder heb ik nog een paar beestenkoppen en cijfer ballonnen erbij gedaan voor de leuk.

2x Olifantenkop                              €1,72

2x Beestenset                                 €2,04

2x nummer 2 in goud`                  €2,44

Naast het maken van cupcakes wil ik dit jaar een eigen taart maken. Mijn idee is een 3 lagen taart met een lekkere vulling. Bovenop wil ik beesten zetten met wat bladeren en een happy birthday cake topper. Best ambitieus voor iemand die nog nooit een eigen taart gemaakt heeft he? Ik heb gelukkig een ontzettend goede taarten maak buurvrouw naast me wonen, en mocht het zo zijn dat ik het te erg verprutst heb kan ik natuurlijk altijd nog een taart kopen haha.

Cake topper                                     €1,08

Bladeren                                           €1,29

Cupcake vormpjes groen             €1,88

Cup cake dieren                              €0,66

Taart dieren`                                    €2,78     (Action)

En dan nog wat overige decoratie zoals slingers, tafelkleed enzovoort.

Bladertouw                                      €1,74

Groene slinger                                €2,40

Bladeren                                           €1,24

Tafelkleed                                        €2,50     (kruitvat)

Hangende dieren                            €2,78

Via mijn moeder heb ik nog wat extra versiering gekregen wat helemaal in het jungle thema past. En leuke slingers voor buiten met een 2 erop! Alle artikelen waar niet iets anders achterstaat komen van www.aliexpress.com. Nu ik dit allemaal zo op een rijtje zie is het misschien beter dat mijn man deze blog niet leest haha. Die verklaard me sowieso al voor gek met al die versieringen. Maar als het er dan eenmaal hangt vind hij het echt wel heel mooi. Toch pop?

Zijn jullie al benieuwd naar het eindresultaat? Die ga ik direct delen na Mart zijn verjaardag. Dat word dan maandag 14 oktober. Vond je dit leuk en wil je me verder volgen? Dat kan! Je kunt me vinden op Instagram en Facebook.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *