10 gekke dingen die we allemaal doen als ouders!

10 gekke dingen die we allemaal doen als ouders!

De gekke dingen en gewoontes krijg je er allemaal gratis bij. Het krijgen van een baby gaat gepaard met veel gekke dingen. Zullen we kijken hoeveel jij er kunt afstrepen?

1 Aan de billen ruiken

Ja je leest het goed, dit doen we echt! Hey, wat komt er daar een gek luchtje voorbij.. is dit die van mij? In plaats van het broekje naar benden doen en langs de romper kijken, drukken we gewoon onze neus tegen de kont aan. Net iets sneller en met hetzelfde resultaat.

2 Poep geur herkennen

Je zit in een speeltuin vol kinderen, en daar is die de poeplucht! Je snuift eens goed en je constateert dat het niet jou kleintje is die gepoept heeft.

3 Gek stemmetje

Je stem gaat zonder dat je het doorhebt 3 octaven hogen of lager. Ik had het soms zo erg dat als ik met Mart bezig was en Sjoerd vroeg me iets, ik dus ik datzelfde stemmetje antwoord gaf op Sjoerd.

4 Bijnamen

Je geeft je kindje de gekste benamingen, spruitje, aapje, pinda of poepie noem het maar op.

5 Miljoenen foto´s

Oeh even wachten schatje, mama wil even een foto maken. En nog één en nog één en .. oke je snapt mijn punt.

6 Trots zijn

Met alle mijlpalen mogen we ook best trots zijn. Maar ik betrap me er soms zelf ook op dat ik echt trots kan zijn om alles. Goedzo vent je loopt zelf over de drempel, mama is zo trots op je!

7 Snotjes peuteren

Oeh wacht even .. mama ziet een snotje zitten. Vervolgens komt er een hele gereedschapskist bij kijken om dat even kleine snotje uit de neus te peuteren.

8 Slapende kinderen niet wakker maken

Ik heb er een hekel aan, niet meer kunnen praten of op de tenen lopen als de kinderen slapen. Maar ik betrap ons er regelmatig op dat we gaan fluisteren als we op de bovenverdieping zijn.

9 Je kind vermaken

Wanneer je kindje begint te jengelen, trekken we de trukendoos open. We zingen liedjes, trekken gekke bekken en maken de raarste geluidjes. Ja, dit doen we echt allemaal!

10 Spuug het uit

Wanneer je kindje gekke dingen in de mond stopt, je houdt je hand eronder en roept uitspugen. Sinds ik mama ben vang ik van alles op, modder, steentjes, eten wat er weer uit komt en noem maar op.

Wat ben ik vergeten in dit lijstje? Vond je dit leuk en wil je me verder volgen? Dat kan! Je kunt me vinden op Instagram en Facebook.

One thought on “10 gekke dingen die we allemaal doen als ouders!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *