Ik trapte erin!

Ik trapte erin!

Daar ging ik zo het web in. Ik belande in Mart zijn uitstel. Water drinken, mama knuffelen , piepen en kusjes geven alles om maar bij mama te kunnen blijven. En met succes dit keer, stiekem wist ik natuurlijk dondersgoed dat ik me op gevaarlijk terrein begaf maar ik ging er toch even in mee. Mart is nu bijna 2 jaar en verdient nu al een gouden Oscar voor het beste aanstormende toneelspeler talent.

Normaal gesproken is het heel simpel, Heit of mama brengt Mart op bed na een dikke kus en knuffel, schone luier, slaapzakje om, tandjes poetsen, verhaaltje lezen, liedje zingen en Mart in bedje leggen met zijn legioen aan knuffels. Dat word vervolgt met een Lekker slapen vriendje, mama haalt je morgen weer uit bedje, i love you. En hup Mart draait zich om en gaat heerlijk slapen. Makkelijker kan hij het niet voor ons maken, maar dat ging gisteravond even anders. Mart kwam moeilijk ik slaap, wat zeg ik? Mart kwam niet inslaap. Zelf toen wij naar bed gingen sliep Mart nog steeds niet, heel af en toe sliep hij 10 minuutjes en werd daarna weer wakker.

Toen we in bed lagen begon het concert weer, mamaaaaaaaa didiiiiiiiii, meeee nijneee meeeee mamaaaaaa? Na een tijdje besloten we erheen te gaan en trapte ik in de val. Ik trapte er gewoon met open ogen in. Een dikke knuffel, en echt een hele dikke en in mijn oor fluisterde Mart mama hou of te wel mama ik hou van jou! Ja toen was deze mama om. Lekker makkelijk eigenlijk wel haha. Even bij mama zitten even wat drinken even knuffelen en dan weer in bedje oke? Ja zei Mart toen. Maar als het aan Mart had gelegen was er 45 liter water opgedronken en duurde de knuffel zo’n 6 dagen. Dit was voor het eerst dat Mart echt niet meer wou slapen. Ondanks dat ik dondersgoed weet dat ik mee ben gegaan in zijn uitstel gedrag heb ik er toch stiekem ook wel echt enorm van genoten.

Gaan jullie wel eens mee in de uitstelpraktijken van de kinderen? Vond je dit leuk en wil je me verder volgen? Dat kan! Je kunt me vinden op Instagram en Facebook.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *