10x Wat wij kennen maar de jeugd van nu niet meer!

10x Wat wij kennen maar de jeugd van nu niet meer!

De dingen waar wij mee opgegroeid zijn kennen onze kinderen waarschijnlijk niet eens meer. Ohjee worden we nu echt oud? Nee leeftijd is maar een getal toch. Maar oh als ik terug denk aan de dingen die we toen gebruikten krijg ik een grote glimlach op mijn gezicht. Oke… ik typ dit en lees het terug en it hits me! Ik word echt oud! Ik geef jullie de 10 dingen die wij kennen maar de jeugd van nu niet meer.

1 Videorecorder

Dat ding waar je videobanden in kon afspelen. Dit is voor de jeugd nu al hocuspocus maar ik denk dat heel veel kinderen nu de dvd speler al niet eens meer kennen.

2 Walkman, Discman en Mp3 speler

Eerst de walkman, toen de discman en daarna de Mp3 speler waar welgeteld misschien 3 nummers op konden.

3 1x in de week kwam de tv in de klas

Deze werd dan op een mega kar dwars door de gangen het klaslokaal ingereden. Soms stond hij al klaar in de klas dan was het helemaal feest, vooral als het op een andere dag was als normaal.

4 Kazza of limewire

Tijden zoeken naar het goede liedje, in de hoop dat je geen vloedgolven aan virussen op de computer zette.

5 Tamagotchi

De enige echte voorbereiding op het ouderschap.

6 De word titels

Je kon uren zoeken naar de beste en mooiste opmaak van de titel voor je werkstuk.

7 Flippo’s

Deze vond je in je zak chips. Die van mij kwamen uit heel Nederland bij familie vandaan. Iedereen was druk aan het sparen.

8 Break out

Het tijdschrift waar stiekem wel hele gekke dingen in konden staan. Toen mijn moeder daar achter kwam werd ik ook direct gedowngrade naar de hitkrant.

9 Gelpennen

Pennen met mooie kleurtjes sommigen hadden zelfs glitters of een geurtje!

10 Msn

Last but not least msn! Namen en lettertypen die je zo gek niet kon bedenken. Duizend keer online en offline gaan in de hoop dat die ene persoon tegen je ging praten. Stoere muziek luisteren zodat iedereen dat kon zien. En later kwam dan nog die buzzer, en dan vervolgens zeggen oh sorry dat ging per ongeluk. Dit was gewoon geweldig punt.

Welke van de 10 weet jij je nog te herinneren? Vond je dit leuk en wil je me volgen? Dat kan! Je vind me op Instagram en Facebook.

One thought on “10x Wat wij kennen maar de jeugd van nu niet meer!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *