Vluchtkoffer voor je partner!

Vluchtkoffer voor je partner!

Toen ik Sjoerd vroeg wat hij allemaal wou meenemen in de vluchtkoffer lachte hij me vierkant uit. Ik ga niet bevallen was zijn antwoord. Ik somde wat dingen op en de reden waarom het nog wel eens handig zou kunnen zijn, en nog wist ik hem niet op andere gedachten te brengen. Doe maar wat jij denkt dat ik nodig heb pop was zijn definitieve antwoord. Na de tijd was Sjoerd toch wel heel blij dat ik bepaalde dingen had meegenomen. Hier een lijstje voor de papa’s to be!

 • Telefoon + oplader
 • Schoon t-shirt

Je weet natuurlijk nooit wat er gebeurt, en dan kan een schoon setje kleren geen kwaad.

 • Schoon ondergoed
 • Schone broek
 • Kleingeld

Eventueel voor een rolstoel of voor de snoep of drink automaat. Je weet geen tijdstip maar het zou goed kunnen dat alles dicht is op dat moment

 • Wat te eten en drinken

Je vrouw heeft misschien geen zin in eten, maar jij heb ook een goede bodem nodig.

 • Portemonnee
 • Tandpasta en tandenborstel
 • Deo
 • Tablet

Zorg dat je jezelf kan bezighouden, zodat je je vrouw niet hoeft te vervelen wanneer ze even rust wil.

 • Camera + oplader

Waar ben jij blij mee dat je het toch had meegenomen? Vond je dit nu leuk en wil je me volgen? Dat kan! Je kunt me vinden via Instagram en Facebook.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *