Hiep hiep hoera! mamaswonder bestaat een half jaar!

Hiep hiep hoera! mamaswonder bestaat een half jaar!

3 augustus bestond www.mamaswonder.nl al een half jaar! Wat? Hoe kan die tijd zo snel gaan. Een half jaar met iedere week 3 artikelen.. dan maakt dit alweer mijn 81ste artikel. Hoe staat het er nu voor?

Ik geniet nog steeds van het bloggen, en wordt enorm blij als ik zie dat mijn blog ook echt gelezen word. Natuurlijk zie ik dit aan de bezoekersaantallen, maar wat ik nog leuker vind zijn de reacties onder de blog op Instagram en natuurlijk die lieve privé berichtjes. Ik vind het geweldig om leuke berichtjes te krijgen van mensen die ik ken maar ook van de mensen die ik niet ken, om vervolgens lekker te kletsen over het moederschap en andere dingen.

Op het moment ben ik blij over de look van de blog, maar speel ik nog met de foto’s. Nu is Mart te zien en ik weet nog niet zeker of dit wat voor me is. Maar voor nu vind ik het oké en kijk ik het even aan. Wat overigens niet de bedoeling is is dat Mart nu overal met zijn gezichtje opkomt. Zoals je lees ben ik nog druk aan het bedenken wat ik nu wil.

Toekomstplannen, die heb ik natuurlijk ook! Ik ben begonnen met Mamaswonder omdat het me ontzettend leuk leek. En dat werd al snel duidelijk en maakte ik binnen 2 weken al mijn eigen website in plaats van de blogspot versie. Wat me leuk lijkt in de toekomst is misschien een samenwerking met een bedrijf of webshop. Producten testen, winactie of een andere leuke samenwerking. Maar wanneer dit niet haalbaar is ben ik ook tevreden. Mamaswonder is er omdat ik het leuk vind en dat is dan toch wel het aller belangrijkste. Maar hoe leuk zou het zijn.

Met wie wil jij een samenwerking zien? En wat wil je allemaal nog lezen op mamaswonder.nl? Vond je dit leuk en wil je me verder volgen ? dat kan! Je vind me op Instagram en Facebook xx

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *