Opgroeien zonder vader!

Opgroeien zonder vader!

Lieve Allemaal,

Ze zeggen wel eens elk huisje heeft zijn kruisje. Bij ons was er ook zeker een kruisje, ik ben opgegroeid zonder vader. Vandaag vertel ik je wat ik daarvan vind. Lees je mee?

Je hebt opgroeien zonder vader en opgroeien zonder vader. Wanneer je je vader verliest om wat voor verschrikkelijke reden dan ook, is niet te vergelijken met de andere opgroeien zonder vader. De andere is een vader die de naam vader eigenlijk niet verdient, en zo eentje dat is die van mij!

Eigenlijk mag je dan alleen maar blij zijn dat je opgroeit zonder hem. Heel vaak word me gevraagd of ik hem ook mis.. nou euhm NEE! Ik mis hem totaal niet. Ik zou het leuk hebben gevonden als ik een lieve vader had die er voor me was maar dat zou hij nooit kunnen zijn dus ik ben enorm blij dat ik het zonder hem mag doen.

En helemaal zonder vader opgroeien is bij mij ook niet het geval, ik had altijd 2 mama’s mijn mama en mijn oma en daarnaast is dan mijn opa, mijn opie, mijn beste vriend alles wat een meisje zich maar kan wensen. Ook had ik toen ik klein was een hele stoere grote oom die zorgde dat ik niets tekort kwam. Kortom ik ben dus nooit liefde te kort gekomen.

En nu ik zelf een mama ben van een prachtige zoon, en zie hoe zijn vader met hem is. Word ik alleen maar enorm gelukkig. Zo kan het dus ook! En daar kunnen denk ik heel veel mannen wat van leren.

5 thoughts on “Opgroeien zonder vader!

  1. Wat hebben myn kinderen het getroffen met hun pa lex niet zgn bloed maar toch hun pa die er Altyd is voor hun …..want hun eigen liet het ook afweten

  2. Wat heb je dat mooi verwoord. Ik heb het geluk gehad dat ik opgegroeid ben met de aller liefste pappe. Fijn dat jij een Opi had die in alles een voorbeeld voor jou kon zijn

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *