Mijn 5 favoriete mommy Youtubers!

Mijn 5 favoriete mommy Youtubers!

Lieve Allemaal,

Vandaag deel ik mijn top 5 favoriete mommy youtubers in willekeurige volgorde. Lees je mee?

1. Annic ten Duis

Deze mama begon als adviseur en coach voor ondernemers. Daarnaast organiseert ze Masterclasses over ondernemen. Sinds ze is bevallen van haar dochtertje Juliette deelt ze ook veel over het moederschap.

2 Hans en Shifra

Dit stel is echt #goals. Ze zijn ouders van een enorm lief meisje Zara. Ze verbouwen hun huis en laten ons meekijken. Buiten het YouTube kanaal Hans en Shifra bestaat er nog een kanaal A cup of life en een blog met dezelfde naam.

3 Alboe

Dit is het YouTube kanaal van de twee vriendinnen Ilonka en Kim. Beide zijn de moeder Kim van een dochter en Ilonka van een zoontje. In hun vlogs zie je het leven als moeder en laten ze zien hoe ze het bedrijf runnen.

4 Michelle Bollen – Walk

Als je me al langer volgt weetje dat ik niet onder stoelen of banken schuif dat ik een echte fan girl ben! Buiten haar Blog en Instagram heeft ze ook een youtubekanaal, waar ze alles deelt over haar leven als mama.

5 Inge Oliemans

Inge is mama van 2 jongetjes, Freek en Mees. Ze vlogt over het leven als mama. Echt een leuke mama om te volgen.

Welke YouTube mamas volg jij graag? Vond je dit nu leuk en wil je me verder volgen? Dat kan! Op mijn Instagram en Facebook.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *