10x hoe je een zwangerschap iets makkelijker kan maken!

10x hoe je een zwangerschap iets makkelijker kan maken!

Lieve Allemaal,

Voor diegene die al eens zwanger hebben mogen zijn weten hoe onprettig sommige dingen kunnen zijn. En voor de mensen die nog zwanger willen worden, dit hoeft natuurlijk allemaal niet. Maar mocht het nou wel zo zijn geef ik hier 10 tips om je zwangerschap iets makkelijker te maken. Zwanger zijn is soms al zwaar genoeg en bij sommige dingen weet je gewoon.. dit kan anders! Lees je mee?

 1 Voedingskussen

Het woord zegt het al, het is bedoeld zodat je in een makkelijkere houding je kindje kan voeden. Maar tijdens de zwangerschap is het slapen niet altijd een succes. Je kan je lig niet vinden en blijft maar woelen, om over die enorme buik die constant in de weg ligt maar te zwijgen. Je kan het voedingskussen dus gebruiken tijdens het slapen, tussen je benen onder je buik langs je kan het zo gek niet bedenken. Probeer het eens, en je bent verzekerd van een betere nachtrust.

2 Schoenlepel

Je kan je voorstellen dat zodra die buik groter en groter word je nergens meer bij kan. Je schoenen aandoen is dus helemaal een opgave! Met een extra lange schoenlepel kun je het jezelf misschien iets makkelijker maken. Bij warm weer kun je natuurlijk heerlijk je slippers aan, probleem opgelost!

3 Elastiekje om je broeksknoop

In het begin groeit je buik natuurlijk ook al. Bij de ene wat sneller als bij de andere. Wil je nou nog geen zwangerschapsbroek aan en zit je huidige broek nog lekker maar wil die gewoon niet dicht? Doe een haarelastiekje bij je knoop en draag een lang shirt. Zo hoeft je broek niet helemaal dicht en kun je hem gewoon nog even doordragen.

4 Oma onderbroeken

We vinden het allemaal niet mooi maar wow wat is dat comfortabel. Leg je erbij neer en maak er gebruik van. Geen strakke onderbroekjes maar lekker los en hoog tot bijna onder je oksels, wat zal het een opluchting zijn.

5 Fitness bal

Als je veel achter een bureau zit of werkt is het misschien fijn om de bureaustoel af te kunnen wisselen met een fitnessbal. Kun je wat wiebelen en zit je niet constant in dezelfde houding.

6 Grijper

Op een gegeven moment ben je echt verloren en kun je niet zonder moeite iets meer oprapen. Ik heb van veel mensen gehoord dat een grijper de oplossing was. Wie weet kan het je helpen.

7 Ene oor in andere oor uit

Je zult het al snel ervaren als mensen weten dat je zwanger bent. Alle goedbedoelde adviezen, of horror bevallingsverhalen alles komt voorbij. Hoe moeilijk het ook is probeer het niet op te slaan en laat het je ene oor in en je andere oor uit.

8 Verlengstukje bh

Je borsten worden snel groter en die bh’s kunnen dan vervelend gaan knellen. Gebruikt een tussenstukje zodat ze wat losser kunnen.

9 Rust

Probeer op tijd rust te pakken en de harde buiken te voorkomen. Geef jezelf wat extra rust en neem dan ook echt rust. Kies een leuke netflix serie en laat de boel de boel.

10 Boodschappen bezorgen

Met al die boodschappen slepen kan soms zo onhandig en vervelend zijn. Gelukkig leven we in 2019 en bestaat er een boodschappen bezorgservice. Maak hier dan ook lekker gebruik van als het niet meer prettig is om zelf rond te slepen met de boodschappen.

Heb jij nog leuke tips, laat ze achter in de reacties. Vond je dit leuk en wil je me verder volgen? Dit kan! Op mijn Instagram en Facebook.

One thought on “10x hoe je een zwangerschap iets makkelijker kan maken!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *