Mijn favoriete merkjes voor Mart!

Mijn favoriete merkjes voor Mart!

Lieve Allemaal,

Ik krijg heel vaak de vraag waar Mart zijn kleding van is. In deze blog neem ik jullie mee in de merkjes en winkels uit Mart zijn kledingkast. Lees je mee?

Z8

Ik ben gek op z8, ik moet wel heel eerlijk zijn dat ik de kleding van oudere collecties leuker vind dan die van nu. Ik shop nu dan ook niet bij z8. Hopelijk met de volgende collectie kan ik weer helemaal los.

Noppies

Dit merkje vond ik vooral aan het begin erg leuk, zoveel schattige truitjes en stoere broekjes. Je ziet veel drukke broekjes maar bij Noppies heb ik veel rustige broekjes kunnen vinden. De fit is voor mij perfect, niet te wijd maar lekker aansluitend.

Zara

Ik shop graag bij de Zara. Ik haal hier de basic polo’s vandaan, niet te geloven maar die zijn dus maar €4,99. Die heeft Mart dus ook in alle kleuren in de kast. Ook hebben we een paar spijkerbroekjes die echt goed skinny zijn hier weg. De shirts ben ik niet heel weg van. Veel beesten en figuren erop, ik ga liever voor basic.

Tommy Hilfiger

Dit merk ben ik verliefd op, mijn portemonnee daarentegen dan weer echt niet! Ik had veel van dit merk in de kast maar op dit moment even niets. Straks als Mart weer iets langer in 1 maat zit kan ik weer los. Sjoerd draagt ook veel Tommy Hilfiger, en het lijkt me dan leuk om ze te twinnen.

Hema

Hema kan top zijn! De rompers van Mart komen bijna allemaal hier vandaan, die zijn geweldig. De broekjes waren ook goed maar die hebben ze nu verandert en ik ben er nog niet helemaal over uit of ik dat zo leuk vind. Ze zijn wat wijder na mijn idee en dat is dus wat ik niet wil.

H&M

De zomer polo’s heb ik bijna allemaal van de H&M. Deze waren tussen de €8,- en €15,- euro dus een leuk prijsje.

Tumble & dry

Hier komen tot zover al Mart zijn zomerjasjes vandaag, die zijn zo stoer! Ook de truien ben ik enorm fan van. Lekker rustig maar wel leuke kleurtjes.

Waar haal jij de kleding voor je kindjes graag? Vond je dit nou leuk en wil je me verder volgen? Dat kan op mijn Instagram en Facebook!

One thought on “Mijn favoriete merkjes voor Mart!

  1. Prachtige merken!! Ik ben persoonlijk helemaal weg van name-it en noppies maaree momenteel is t veel zeeman want onze dame verslijt haar kleding bij de dag als t al niet in een uur gebeurt

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *