Een brief aan oma!

Een brief aan oma!

Lieve oma,

Vandaag 10.06.2019 is het alweer 9 jaar dat ik je niet meer kan knuffelen of om goede raad kan vragen. 9 jaar te lang als je het mij vraagt. Elke dag mis ik je nog net zoveel als toen, mensen die zeggen dat het verdriet en het missen minder word hebben het toch echt goed mis.

Elke dag word ik eraan herinnerd dat je mijn zoon nooit zult kennen. Elke keer als ik een oppas zoek voor Mart denk ik aan oma. Je zou het zo mooi hebben gevonden. Zo mooi dat Mart waarschijnlijk vaker bij oma was dan hier bij ons thuis. Ik vind het verschrikkelijk dat Mart nooit met opa en oma meegaat met de camper of een mooie reis kan maken. Alles wat ik wel heb kunnen meemaken.

Maar oma kent Mart misschien niet maar Mart kent oma zeker wel! Elke avond voor het slapengaan zwaait Mart naar je en krijg je een hele dikke kus. Altijd als we bij opie op bezoek gaan loopt Mart even naar je toe om naar je te zwaaien hij is nu al zo gek op je.. wat had je dat geweldig gevonden.

Lieve oma, ik mis je enorm niet alleen vandaag maar elke dag en dat zal nooit veranderen.

I love you always. xxx

One thought on “Een brief aan oma!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *