Wat we wel en niet missen aan de zwangerschap!

Wat we wel en niet missen aan de zwangerschap!

Lieve Allemaal,

Soms mis ik wel eens dingen van toen ik nog lekker zwanger was. Maar sommige dingen mis ik dus totaal niet! Ik klets jullie bij over wat ik wel en of juist helemaal niet mis.

Wat ik enorm mis is het gevoel van nooit alleen zijn. Ik had altijd mijn kleine baby bij me, overal waar ik was. Ook hoefde ik Mart toen nog niet te delen, zo wat klinkt dit egoïstisch haha! Maar zo bedoel ik het niet hoor, nou misschien een klein beetje dan hihi.

Ik heb deze vraag ook op Instagram gesteld, wat missen jullie aan het zwanger zijn? Sommige antwoorden waren dezelfde als die van mij maar ook een paar andere leuke:

Margaretha.dm ‘Mijn zoute stengels verslavind, moet er nu trouwens niet meer aan denken.’

Memvanfeddeyenthe ‘Me niet schuldig hoeven te voelen om de hele dag op bed te liggen.’

Itruelyme ‘Met bolle buik rondlopen zonder me dik te voelen.’

Mam.sharon ‘Alles vreten zonder een schuldgevoel eraan over te houden.’

Es.ndm ‘Alles eten wat ik wil, zonder me zorgen te maken over mijn gewicht.’

En wat mis ik niet aan mijn zwangerschap. Mijn grootste struikelpunt was toch wel de bekkenpijn. Ik kon op het einde bijna niet meer lopen. En het overgeven, ik gaf tot week 16 soms wel 3 tot 4 keer per dag over. Maar ik zou het zo allemaal fluitend weer overdoen. Al kan ik de hele zwangerschap niet lopen, of gooi ik de hele zwangerschap alles eruit.. kom maar op! Ik doe het met alle liefde opnieuw.

Mama.angelique ‘De liters vocht, Ik wil nooit meer hoogzwanger zijn.’

Memvanfeddeyenthe ‘De onzekerheid.’

Tpeachess ‘De te grote buik, zwangerschapsdiabetes en trekkende huid.’

Samanthaouwehand91 ‘Het spugen en het maagzuur.’

Geesjejohanna ‘Ochtendmisselijkheid.’

Marije_deboer ‘Misselijkheid en maagzuur.’

Nivasnovelties ‘Geen alcohol, niks kunnen eten, dik zijn, aan niet mee mogen doen bleeh.’

Mam.sharon ‘Kramp in mijn kuit.’

Heel leuk om te lezen dat sommigen de zwangerschap als iets heel fijns hebben ervaren, maar sommigen willen het absoluut NOOIT weer! Maar we mogen allemaal trots zijn want we hebben het allemaal sowieso 1x geflikt. Wat mis jij aan de zwangerschap of wat mis je juist helemaal niet? laat het me weten in de reacties.

Vond je dit nou leuk en wil je me verder volgen? Dan kan dit op mijn Instagram en Facebook! De dames die in deze blog staan heb ik ook allemaal gelinkt, zeker de moeite waard om even te bekijken.

One thought on “Wat we wel en niet missen aan de zwangerschap!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *